Over ons

 

Christine Elkhuizen heeft 20 jaar ervaring als 1e graads docent beeldende kunst, vormgeving en kunstgeschiedenis. Op het Stedelijk Gymnasium Nijmegen ontwikkelde en doceerde zij de vakken algemene culturele theorie (CKV2).

Als freelance kunstadviseur was zij o.a. verantwoordelijk voor een 40-tal exposities over autonoom beeldende kunst. In opdracht van de kunstacademie en het Gymnasium ontwikkelt en begeleidt zij kunstprojecten over uiteenlopende onderwerpen.

De laatste jaren ligt het accent van haar werk op het geven van praktijkcursussen en lezingen over algemene culturele theorie.

De praktijklessen geeft zij samen met haar collega Noëlle Koppers in het atelier van Werkplaats de Witt onder de noemer TINT-Nijmegen.

Met Mariëlle Polman, docente Nederlands en filosofie aan het Stedelijk Gymnasium Nijmegen, ontwikkelt zij lezingen over kunst en filosofie. Voor meer informatie over Mariëlle Polman: www.mariellepolman.nl.

In haar atelier legt zij zich toe op haar eigen schilderwerk waarbij het accent ligt op het specifieke Nederlandse landschap.

tel: 06-12476568
mail: info@datisdekunst.nl

Christine Elkhuizen

Christine Elkhuizen

Mariëlle Polman

Mariëlle Polman

Comments are closed.