Algemene voorwaarden

Dát is de Kunst! (DidK) hanteert de volgende voorwaarden:

ALGEMEEN

De activiteiten van DidK gaan door bij voldoende aanmeldingen. Dit is ter beoordeling van DidK; zij heeft het recht de activiteit te annuleren. De ingeschreven deelnemers ontvangen hierover tijdig bericht (uiterlijk 1 week voor aanvang) en het eventueel betaalde inschrijfgeld wordt vervolgens binnen veertien dagen gerestitueerd.

INSCHRIJVING

Voor de activiteiten kunt u zich aanmelden via het formulier op de website van DidK. Dit formulier vindt u onderaan de pagina van de desbetreffende activiteit. Via e-mail kan dit direct verzonden worden. Gelieve alle velden in te vullen. Onvolledig ingevulde formulieren kunnen niet worden verwerkt. Na ontvangst van uw inschrijving ontvangt u van DidK een bevestiging en deze is tevens uw factuur. U kunt zich eventueel ook telefonisch aanmelden (via Christine Elkhuizen 06-12476568). Alle inschrijvingen worden behandeld op volgorde van binnenkomst. Uiterlijk 2 weken voor aanvang het programma ontvangt de deelnemer aanvullende gegevens.

BETALING

Een inschrijving betekent dat u verzekerd bent van deelname aan de lezingencyclus, een afzonderlijke lezing of excursie. Inschrijving betekent eveneens dat u zich verplicht tot betaling van het volledige cursusgeld binnen 4 weken na ontvangst van de factuur en uiterlijk 2 weken voor aanvang van de activiteit. Wanneer u zich kort voor aanvang inschrijft, betaalt u per ommegaande.

ANNULERING EN RESTITUTIE

Annulering (telefonisch of per e-mail) door de deelnemer is kosteloos tot 3 weken voor de startdatum van de activiteit. Annuleren binnen de termijn van 3 weken voor de startdatum is niet mogelijk en geeft geen recht op terugbetaling van het inschrijfgeld. In alle gevallen wordt een bedrag van € 15,- aan administratiekosten in rekening gebracht. Wel bestaat de mogelijkheid een plaatsvervanger te sturen naar lezing of excursie waarvoor u bent ingeschreven. Gelieve DidK hierover te informeren vóór aanvang van de activiteit.

VERZUIM

In geval van verhindering bij een lezing bestaat de mogelijkheid, mits het programma ook op een andere locatie gegeven wordt, die lezing daar in te halen. U dient dit vooraf te overleggen met DidK.

AANSPRAKELIJKHEID

DidK is niet aansprakelijk voor schade aan personen en/of eigendommen. Evenmin is zij aansprakelijk voor diefstal en vermissing van persoonlijke eigendommen tijdens de door haar georganiseerde activiteiten. Ook tijdens de excursies geldt dat DidK niet verantwoordelijk gesteld kan worden voor wat voor risico dan ook.

ZAKELIJKE GEGEVENS

Bankrekening: NL14 INGB 0007949209 t.n.v. M.C. Elkhuizen

Inschrijving KvK: 09098570

BTW-nummer: B01.1639.51.081

Comments are closed.